munthe plus simonsen Autumn 2013

Vi går og venter spændt på de nye Autumn Styles og ved at Munthe plus Somonsens kollektion meget snart på vej

Her hvordan Naja Munthe selv beskriver Autumn Kollektionen:

Mens sommeren kører på sidste vers og efteråret lurer lige om hjørnet, er jeg glad for at kunne give et frisk pust, med disse skønne nye varer.

Til denne kollektion har jeg ladet mig inspirere af krystaller og ædelstene, jeg er dykket ned i et fascinerende univers fyldt med facetterede former og fantastiske reflektioner. Denne inspiration har jeg brugt til at skabe de smukke prints og applikationer, som du kan finde på mange af sæsonens styles. Designet er eksklusivt, men med et råt tvist for at skabe den helt rigtige stemning af edgy boho.

Jeg håber, du bliver lige så glad for kollektionen som jeg er. og at den vil lyse op i dit klædeskab.

De bedste sommer hilsner Naja Munthe

Se de nye Autumn Styles fra Munthe plus Simonsen

1

 

lille15

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>